Kerstmenu 2018

Voorgerechten:

Tomatensoep

Huisgemaakte tomatensoep met croutons en basilicumroom

Champignonsoep

Soep van verschillende soorten champignons

Carpaccio

Dun gesneden runderhaas met Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise

Trio van vis

Drie verschillende cocktailtjes met Hollandse garnalen, zalm en krab 

Proeverij ’t Heike

Een selectie van onze voorgerechten

Pasteitje

Pasteitje met een rijkelijk gevulde ragout

Zeeplankje

Verschillende soorten vis met o.a. Hollandse garnalen, gamba’s en een vissoepje

Garnalencocktail

Cocktail van Hollandse garnalen met cocktailsaus

 

De voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

 

Hoofdgerechten:

Hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk in heerlijke eigen jus

Varkenshaas

Varkenshaasmedaillons met saus naar keuze

Varkenssteak

Mooie steak met een jus van champignons

Mixed grill

Kipfilet, varkenshaasmedaillons, biefstuk, worstje en spareribs

Tournedos

Heerlijke biefstuk met saus naar keuze

Slibtong

3 in roomboter gebakken slibtongetjes met ravigotesaus

Zalm

Zalm met een kruidenkorst en hollandaisesaus

Zeebaars met gamba’s

Op de huid gebakken zeebaars met gamba’s en kreeftensaus

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes,

Aardappelkroketjes en gemengde sla

Saus naar keuze: Champignonsaus, pepersaus, stroganoffsaus of een jus met champignons

 

Nagerechten:

Dame blanche

Vanille softijs met chocoladesaus en slagroom

Tiramisu

Taartje van langevingers, koffie en mascarpone

Proeverij

Een proeverij van onze desserts

Nougatine

Huisgemaakt slagroomijs van nougatine en karamelsaus

Crème brulee

Heerlijke crème brulee met een krokant suikerkorstje

Trio van bavarois

Verschillende soorten bavarois met kletskoppen

 

Wij wensen iedereen een prettige kerst en een gelukkig 2019